KISKUNSÁGI
HAGYOMÁNYŐRZŐ
KÉZMŰVES
ÉS TURISZTIKAI
EGYESÜLET

Élménytáborok a Rendek tanyán
Őseink mindig azt mondták, hogy a Kiskunsági „tanyavilág”, ahol laknak. Ez valóban egy külön világ a városon élők gondolkodásmódjával és életritmusával szemben.
Hagyományok, ízek határok nélkül
Kiváló gyakorlaton vett részt az a Bulgár iskolai csoport, akik szabadidőben megismerhették a magyar paraszti kultúrát a mezőgazdaságon keresztül. A gyakorlat a Rendek Ökogazdaságban folyt.
Disznóvágás a Rendek Tanyán
A megtartó hagyományhoz tartozik a disznóölés... A filmen éppen csapatot építünk, ahogy manapság nevezik a közösségi programokat.
Discovering the gastronomic heritage of Central Europe
The project implemented by Slow Food presents its upcoming activities.
Közép-Európa gasztronómiai örökségének felfedezése
Öt város beazonosította a helyi gasztronómiájukra jellemző termékeket és a népszerűsítésükre szolgáló mintaprogramot A SLOW FOOD-CE – Kultúra, Örökség, Identitás és Élelem projekt fordulóponthoz ért.